Uw partner voor elk project

Van harte welkom op de website van David Tercalavres, een veelzijdige vakman op vlak van allerlei nieuwbouw- en renovatieprojecten in de regio rond Leuven. Of het nu gaat om sanitair, centrale verwarming, elektriciteitswerken, of andere klusjes: David is de man die u zoekt.

Wij bieden u een snelle en flexibele service tegen enorm scherpe tarieven. Bovendien haalt u voor al uw werken en karweien één vertrouwd gezicht in huis, en dat schept toch wel een band.

David Tercalavres is dan ook een traditionele vakman zoals er tegenwoordig nog maar weinig te vinden zijn. Op deze pagina vindt u alle nodige informatie over de klussen die we elke dag met veel plezier afwerken.

Onverwachte problemen houden zich niet aan uw agenda. Gelukkig is David ook in het weekend of buiten de normale werkuren bereikbaar. Zit u nog met een vraag? Contacteer ons dan door gebruik te maken via de contactpagina, en dan helpen we u zo snel mogelijk verder!

Van elektriciteit tot sanitair: één vertrouwd gezicht

Is de elektriciteitsinstallatie in uw woning niet langer conform de wettelijke verplichtingen? Dan kan u terecht bij David Tercalavres voor de nodige werken om uw installatie weer helemaal 'up-to-date' te krijgen.

Gedaan
met koude douches

David Tercalavres is uw professionele partner voor al uw bekommernissen op sanitair vlak. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een lekkende leiding, een kapotte douchebak, of een niet-doorspoelend toilet: David bellen, dat is het probleem verhelpen!

Galerij


Oudebaan 262 - 3000 Leuven
Ligging
Gsm : 0496 50 76 44
info@tercalavres-david.be
BTW BE0832 756 975