Plaatsing van leidingen, douche, wasbak,...

David Tercalavres is uw professionele partner voor al uw bekommernissen op sanitair vlak. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een lekkende leiding, een kapotte douchebak, of een niet-doorspoelend toilet: David bellen, dat is het probleem verhelpen!

Wij komen langs, sporen het probleem op, en gaan vervolgens over tot de reparatie. Daarbij houden we onze budgetten strak in de gaten en geven we nooit meer geld uit dan nodig is. Zo beperken we voor u keer op keer de financiële schade tot een strikt minimum. Deze houding van ons heeft al vaak het verschil gemaakt tussen een tevreden en een ontevreden klant.

Maar deze probleemverhelpingen zijn niet de enige diensten die wij realiseren in uw woning. In uw badkamer en toilet plaatsen we indien gewenst uw volledige sanitaire installatie. Dat betekent dat we naast het plaatsen van alle leidingen ook uw douche, bad en/of wasbak installeren. Maar daar houdt onze dienstverlening niet op: wij plaatsen ook uw kranen en zelfs uw douchescherm. We verzorgen dus niet enkel de “ondergrondse” leidingen, maar ook de bijhorende accessoires die u in de badkamer of het toilet kunt zien.

Zit u nog met vragen hierover, of bekomt u graag een gratis en vrijblijvende offerte voor uw project? Contacteer ons dan via de contactpagina!


Oudebaan 262 - 3000 Leuven
Ligging
Gsm : 0496 50 76 44
info@tercalavres-david.be
BTW BE0832 756 975