Elektriciteitswerken? Kinderspel voor ons!


Is de elektriciteitsinstallatie in uw woning niet langer conform de wettelijke verplichtingen? Dan kan u terecht bij David Tercalavres voor de nodige werken om uw installatie weer helemaal 'up-to-date' te krijgen. Vervolgens geraakt u moeiteloos door de elektrische keuring, die trouwens verplicht is wanneer u uw woning wil verkopen of verhuren.

Daarnaast voeren wij ook nog een hele resem andere elektriciteitswerken uit, zowel op vlak van nieuwbouw als op vlak van verbouwingen. Wij beschikken over de nodige vakkennis en jarenlange ervaring, en bieden onze klanten een razendsnelle en efficiënte service.

Zo plaatsen wij elektrische installaties volledig van A tot Z in uw nieuwbouwwoning en kunnen wij deze tevens herstellen in geval van defecten. Daarnaast zorgen we voor binnen- of buitenverlichting aan uw woning.

Deze elektriciteitsdiensten van ons zijn zowel beschikbaar voor privé-woningen als voor bedrijfsgebouwen. Wie u ook bent, wat u ook doet: aarzel zeker niet om met ons contact op te nemen via de contactpagina, en dan helpen wij u meteen verder. U kan ook altijd rekenen op een gratis en vrijblijvende offerte voor de werken.


Oudebaan 262 - 3000 Leuven
Ligging
Gsm : 0496 50 76 44
info@tercalavres-david.be
BTW BE0832 756 975